Biljart vereniging AgnesAlle deelnemers Play-off bekend 12/04/2019
Al eerder is bekend gemaakt dat de play-off-wedstrijden worden gespeeld op donderdag 18 april, donderdag 25 april en vrijdag 26 april.
Alle deelnemers aan de play-off zijn bekend, t.w.:
Theo van Schie, Cor van Steijn, Wil Bogaards, Arnold Versteeg, John van Dijk, Herman Beukenholdt, Aad Heerings, Ferry van der Vlugt, Jos IJsselmuiden, Cock van Werkhoven, Cor Verlaan, Joost Deutekom, Patrick van der Bent, Anne de Jong, Harry Sistermans en Peter de Bruin.
De poule-indeling en de programma's zijn via de e-mail aan iedereen bekend gemaakt. Deze informatie zal ook zo spoedig mogelijk op de website worden geplaatst.
De vier poulewinnaars plaatsen zich voor de halve finales, die op vrijdag 3 mei aanstaande worden gespeeld. Aansluitend op de halve finales wordt dezelfde middag de finale gespeeld.

Gepromoveerd en gedegradeerd 12/04/2019
Naast de kampioenen is nu ook bekend wie er zijn gepromoveerd en wie er zijn gedegradeerd.
In de 1e klasse is Frans de Nennie op de 11e plaats geëindigd en daalt af naar de 2e klasse. Ton Kortekaas moest wegens schouderproblemen halverwege de competitie afhaken en gaat volgend jaar in de 2e klasse proberen weer de weg terug te vinden naar de 1e klasse.
Vanuit de 2e klasse zijn John van Dijk en Herman Beukenholdt gepromoveerd naar de 1e klasse. Ben Hofman eindigde als 11e en daalt af naar de 3e klasse.
In de 3e klasse eindigden Ferry van der Vlugt en Jos Ijsselmuiden resp. als 1e en 2e. Zij promoveren naar de 2e klasse.
Vooralsnog degradeert Jan Floor uit de 3e klasse.
De nummers 1 en 2 in de 4e klasse, t.w. Cor Verlaan en Joost Deutekom, promoveren naar de 3e klasse.
Kees van der Lans en Gerard Fasseur dalen af naar de 5e klasse.
Anne de Jong promoveert in ieder geval vanuit de 5e klasse naar de 4e klasse.
Daarnaast zullen er wellicht enkele spelers - op basis van hun moyenne - een klasse hoger worden ingedeeld.

Kampioenen bekend 12/04/2019
Alle kampioenen van de onderlinge competitie 2018-2019 zijn nu bekend.
In de 1e klasse Theo van Schie, in de 2e klasse John van Dijk, in de 3e klasse Ferry van der Vlugt, in de 4e klasse Cor Verlaan en in de 5e klasse Anne de Jong.
Alle kampioenen van harte proficiat.

Hans Willemse kampioen bandstoten 2019 09/04/2019
Onder grote belangstelling werden de finales van het bandstoten gespeeld. Het werd een mooie avond, niet alleen door een spetterende finale, maar ook dankzij de heerlijke door Bert Pilascek verzorgde hapjes.
In de halve finale leek Anne de Jong na 8 beurten goed op weg om voor een verrassing te zorgen in zijn partij tegen Hans Willemse. Hans kwam echter sterk terug en wist in 21 beurten zijn finaleplaats te behalen.
Op de andere tafel was Cor van Steijn veel te sterk voor Frans de Nennie. Met weer een gemiddelde van ruim 3 was Cor in 19 beurten uit.
In de finale tussen Cor en Hans gingen de twee beurtelings aan de leiding wat een uiterst spannende partij opleverde. Met nog twee caramboles te gaan leek de overwinning voor Cor voor het grijpen. Dankzij een mooie slotserie van 7 caramboles wist Hans in 19 beurten de partij winnend af te sluiten en daarmee kampioen bandstoten 2019 te worden. Hans gefeliciteerd!!

15 april nieuwe lakens op biljarts 30/03/2019
Maandag 15 april worden de lakens op de biljarts vernieuwd. Vanaf 8.30 u is er geen biljarten mogelijk.