Biljart vereniging AgnesCorona perikelen 27/03/2021
Zoals u deze week op de persconferentie heeft kunnen horen blijven alle maatregelen ivm corona tot 20 april ongewijzigd met uitzondering van de avondklok. Helaas kan en mag er tot die tijd nog niet gebiljart worden. Het jeu de boules kan in de huidige vorm wel door blijven gaan.

nieuwsbrief 11 maart 14/03/2021
Beste leden, na de persconferentie van de minister-president op maandagavond 8 maart is duidelijk geworden dat voor binnensporters, dus ook voor onze biljarters, de deuren nog even gesloten blijven. Voor de activiteiten leden geldt dat het jeu de boulen met ingang van 17 maart weer kan gaan beginnen met maximaal 4 personen per baan. Dit betekent dat bij gebruik van 2 banen binnen de afrastering en een baan er buiten maximaal 12 personen kunnen jeu de boulen op een ochtend. Je moet je wel van te voren aanmelden bij Aad Heerings, Tel: 0252-216069. We hopen dat jullie staan te trappelen en weer graag aan de slag gaan. Voor wat betreft de biljarters blijven we hopen op een versoepeling van de regels aan het eind van de maand zodat we kunnen gaan beginnen met de lessen en het vrij biljarten. Ook willen we dan gaan starten met de bekercompetitie, waarvoor zich al heel wat leden hebben opgegeven. Opgeven voor deze competitie kan nog steeds bij John van Dijk. Ons prachtige clubgebouw heeft ook een aantrekkingskracht voor nieuwe leden. Sinds begin januari hebben zich 13 nieuwe leden ingeschreven waaronder 12 biljartleden. Vooruitlopend op de A.L.V. die waarschijnlijk pas in de zomer kan worden gehouden heeft het bestuur besloten de contributies ongewijzigd te laten. Onze penningmeester zal 31 maart de contributies innen van de leden die hebben ingestemd met een automatische incasso.Nieuwbouw afgerond 24/12/2020
Beste leden, vandaag, 24 december 2020, is de nieuwbouw/verbouwing afgerond. Op enkele kleine details na, is de verbouwing nu afgesloten. Niets zou ons in de weg staan om weer volop te gaan biljarten en dat kan vanaf nu op 4 biljarttafels. Maar corona gooit nog steeds roet in het eten. We zullen tot 19 januari moeten wachten en we hopen dan toch weer iets kunnen gaan doen in ons prachtige vernieuwde clubgebouw. Op deze plaats ook veel dank aan onze vrijwilligers die bergen werk hebben verzet. Klik op de link voor de laatste foto's
Meer lezen: https://photos.app.goo.gl/S3YTn8v5GCU2mYop9

Kerstman spreekt waardering uit voor vrijwilligers nieuwbouw 18/12/2020
We ontvingen een boodschap van de kerstman waarin hij zijn waardering uitspreekt voor het vele werk dat door de vrijwilligers gedaan is bij de nieuwbouw. Zorg dat je geluid aan staat en klik op de link hieronder om het filmpje te bekijken.
Meer lezen: https://www.youtube.com/watch?v=J-QtoQjnUB0&feature=youtu.be

Competitie viertallen gaat definitief niet door 13/12/2020
Vorige week heeft de CRBB op grond van de prognoses besloten om de viertallen competitie in januari niet meer op te starten. Dit betekent dat de competitie definitief geschrapt is.