Biljart vereniging AgnesNieuwbouw afgerond 24/12/2020
Beste leden, vandaag, 24 december 2020, is de nieuwbouw/verbouwing afgerond. Op enkele kleine details na, is de verbouwing nu afgesloten. Niets zou ons in de weg staan om weer volop te gaan biljarten en dat kan vanaf nu op 4 biljarttafels. Maar corona gooit nog steeds roet in het eten. We zullen tot 19 januari moeten wachten en we hopen dan toch weer iets kunnen gaan doen in ons prachtige vernieuwde clubgebouw. Op deze plaats ook veel dank aan onze vrijwilligers die bergen werk hebben verzet. Klik op de link voor de laatste foto's
Meer lezen: https://photos.app.goo.gl/S3YTn8v5GCU2mYop9

Kerstman spreekt waardering uit voor vrijwilligers nieuwbouw 18/12/2020
We ontvingen een boodschap van de kerstman waarin hij zijn waardering uitspreekt voor het vele werk dat door de vrijwilligers gedaan is bij de nieuwbouw. Zorg dat je geluid aan staat en klik op de link hieronder om het filmpje te bekijken.
Meer lezen: https://www.youtube.com/watch?v=J-QtoQjnUB0&feature=youtu.be

Competitie viertallen gaat definitief niet door 13/12/2020
Vorige week heeft de CRBB op grond van de prognoses besloten om de viertallen competitie in januari niet meer op te starten. Dit betekent dat de competitie definitief geschrapt is.

afronding fase 2 en inrichting 07/12/2020
Beste leden, de nieuwbouw vordert gestaag en het eind komt in zicht. Vandaag beginnen we dan ook met het 3e en laatste fotoalbum over de nieuwbouw, waarbij de inrichting van het nieuwe gedeelte het belangrijkste item zal zijn. Ik hoop dat jullie op deze wijze met belangstelling de metamorfose van ons clubgebouw hebben gevolgd. Velen van jullie zijn ook regelmatig komen kijken en dat werd zeer op prijs gesteld.
Meer lezen: https://photos.app.goo.gl/S3YTn8v5GCU2mYop9

nieuwbouw vordert gestaag 17/11/2020
Beste leden, de nieuwbouw van ons clubgebouw vordert gestaag. Wilt u op afstand op de hoogte blijven van de vorderingen bekijk dan via onderstaande link het fotoverslag dat wekelijks wordt bijgewerkt.
Meer lezen: https://photos.app.goo.gl/ShXhMZi6YNsZn7QG8