Biljart vereniging Agnesfoto album verbouwing en nieuwbouw 03/08/2020
Ook vandaag, maandag 3 augustus, zijn er weer nieuwe foto's aan het album toegevoegd. Je kunt duidelijk zien dat de verbouwing in sneltreinvaart doorgaat. Er is nieuwe verlichting aangebracht in de biljartzaal. Vrijdag wordt de keuken geleverd en volgende week maandag wordt begonnen met de opbouw van de keuken. Ondertussen gaat men buiten verder met het bouwrijp maken van de grond voor de bouw van fase 2
Meer lezen: https://photos.app.goo.gl/oqJJvYotAYkPDBXv9

foto album verbouwing en nieuwbouw 20/07/2020
Beste leden, vandaag, 20 juli, zijn er weer nieuwe foto's toegevoegd aan het album. Zoals jullie kunnen zien vordert de bouw en begint het vernieuwde biljartgedeelte en de keuken van buitenaf gezien al aardig vorm te krijgen. De vloer is gestort en de vloerverwarming is aangelegd. Deze week begint het schilderwerk en wordt de inslagbaan verwijderd. Ook worden deze week de bomen gekapt.
Meer lezen: https://photos.app.goo.gl/oqJJvYotAYkPDBXv9

coronavirus (5) 08/05/2020
Beste leden,
Zoals u woensdagavond 6 mei heeft kunnen horen in het persbericht van de regering zijn alle binnensporten tot 1 september verboden. Gisteren hebben we tijdens een bestuursvergadering geprobeerd een manier te vinden om het onze leden toch mogelijk te maken om af en toe een keer te kunnen biljarten. En wij dachten ook dat het mogelijk zou zijn met inachtneming van de regels. In een gesprek vanochtend met de heer Rob Coli die de sportactiviteiten binnen de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen (HLT) coördineert i.v.m. het coronavirus is ons echter gebleken dat voorlopig van enige biljartactiviteiten binnen ons clubgebouw geen sprake kan zijn. Buitensport is wel toegestaan, dus er zou eventueel op bescheiden basis gejeudebouled kunnen worden. We willen echter bekijken of hier belangstelling voor is. Hierover worden de jeu de boulers later via deze weg geïnformeerd.
Ik hoop dat jullie hiermee voldoende zijn geïnformeerd.
Met vriendelijke groet, mede namens het bestuur,
Wim van Kampen,
Secretaris BVAgnes

Even niet biljarten 28/04/2020
Even niet biljarten
Gedicht

Drie ballen in een doosje
die liggen al een poosje.
Het krijtje alleen ernaast,
ze hebben geen haast.
Toch een mooi stilleven
al is het maar voor even.
Verstild en stilletjes,
't is wel erg killetjes.
Kijkend naar dat triest gezicht
schrijf ik nu dit rot gedicht
Denkend aan wat eens nog was,
toen nog ieder in z’n sas.
En hoe vergaat het nu de leden?
Hoe vaak wordt er wel gebeden
wanneer mogen wij weer ballen gaan?
We zijn het zat, dat stille staan.
Nog een maand of twee of drie,
dan is er de remedie.
Dan: voor iedereen ‘een troost-je’
Geen ballen in een doosje.

Jan Larsen

coronavirus 4 23/04/2020
Beste leden,
Naar aanleiding van perspresentatie van 21 april van de premier en na contact met de heer Rob Coli van het team sport en bewegen van HLT Samen vanochtend heeft het bestuur besloten dat alle activiteiten van onze vereniging tot 20 mei niet doorgaan. Ook de mogelijkheid tot vrij biljarten is tot die datum uitgesloten. Wij als bestuur vinden dit bijzonder jammer, maar sportaccommodaties blijven gesloten en daartoe horen wij ook. Bovendien, zoals eerder gemeld, vallen onze leden in de risicovolle leeftijdscategorie en willen we volgend jaar weer fijn biljarten dan moeten we nu nog steeds een pas op de plaats maken. Ik hoop dat u allemaal begrip heeft voor dit besluit en namens het bestuur wens ik u voor de komende tijd veel gezondheid toe.
Met vriendelijke groet,
Wim van Kampen,
Secretaris BVAgnes