Biljart vereniging AgnesHerman Beukenholdt winnaar driebanden 06/07/2019
Op de finaledag driebanden wist Herman Beukenholdt zijn goede vorm voort te zetten. Hij presteerde het zelfs om in de halve finale ten koste van Cees Venne zijn prestatie van een week eerder te verbeteren. In 21 beurten liet hij Cees kansloos. In de andere halve finale tussen Dick Heemskerk en Hans Willemse wist Hans sterk terug te komen. Dick herstelde zich op tijd en zo was de droomfinale een feit: Herrman Beukenholdt tegen Dick Heemskerk. Door de goede vorm van Herman waren velen overtuigd dat Dick het niet zou gaan redden. Dick was vast van plan om een eind te maken aan zijn serie verliespartijen tegen Herman. Na 36 beurten was het 11-7 voor Dick. Maar vanaf dat moment sprokkelde Herman de caramboles punt voor punt bij elkaar en wist zo toch als de grote winnaar van het driebanden de felbegeerde beker en het door Piet van Dam vervaardigde biljartklokje in ontvangst te nemen. Het was Dick weer niet gelukt. Weer was Herman de winnaar. Gelijk werd hij ook door menig toeschouwer als titelkandidaat bestempeld in de 1-ste klasse van het volgend seizoen. Hij zal zich daar als een vis in het water voelen. Over vis gesproken. Ter gelegenheid van Hermans verjaardag trakteerde hij op vis die door Wil weer op uitstekende wijze werd gebakken. Gefeliciteerd Herman.

Halve en hele finale driebanden vrijdag 28 juni 21/06/2019
In de kwartfinales van vrijdag 21 juni wist Herman Beukenholdt keihard uit te halen. Met de kortste partij van het driebanden tot nu toe gaf hij Gerard Fasseur geen schijn van kans. Het duel tussen de twee Dick-en eindigde in het voordeel van Dick Heemskerk. Hans Willemse troefde Cor van Steijn af en good-old Cees Venne was Karel de baas. Kort gezegd: ook deze ronde kon het alle kanten op. Dat belooft wat voor de (halve en hele) finaledag 28 juni. De loting begint dan om 13.30 u. Zal Dick Heemskerk zijn "angstgegner" loten? Wel een mooie kans om revanche te nemen. Wil je er bij zijn kom dan kijken op 28 juni.

Jeu de boulestoernooi weer geslaagd 03/06/2019
Het jaarlijkse jeu de boulestoernooi op Hemelvaartsdag kon zich verheugen op grote deelname en mooi weer. Klik voor een verslag en foto's op de link hieronder
Meer lezen: http://www.bvagnes.nl/jeudeboules_toernooi.php